KEY Note Efterår 2018

Er du nysgerrig nok?

Onsdag den 12. september 2018  •  kl. 16.30 - 19.30  •  Innovatorium  •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning

Hver dag oplever mennesker situationer, hvor vi basalt set kan gå to veje: Vishedens eller nysgerrighedens vej.

 

Nysgerrigheden er en afgørende parameter, når vi skal kommunikere, samarbejde, udvikle, forstå og fx komme gennem forandringer sammen. Men alligevel vælger vi oftest vishedens vej, fordi den basalt set er lettere eller fordi vi bare har glemt, hvordan man er nysgerrig.
Der er ingen grund til at misunde børn, for som voksne kan vi være mindst lige så nysgerrige som dem. Vores problem er bare, at vi stopper processen alt for tidligt, fordi vi jo godt ”ved”, hvad andre tænker, og hvorfor de gør, som de gør. Men alt dette er ikke viden. Det er vished; en menneskelig evne til at gøre subjektive forestillinger til objektiv sandhed. Konsekvensen er fastlåste tanker, fastlåst adfærd, fordømmelse og fjendskab. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Nysgerrighed er med til at forny os og vores omgivelser og er tilmed en god egenskab, når man networker.

 

Derfor valgte KEY Networking at sætte fokus på nysgerrighedens vej. Netværksmødet startede med faciliteret networking, hvor vi var ekstra nysgerrige på hvem hinanden er i netværket og derved kom til at kende hinanden bedre og tale med nogle vi ikke kendte før.

 

Bagefter havde vi besøg af den energiske ildsjæl Tommy Krabbe, der er cand.mag. i Interpersonel Organisationskommunikation og som har udgivet bogen ”Nysgerrighed er svaret”.

 

Tommy Krabbe holdte et spændende foredrag for os, hvor han gav os vil en række værktøjer og viden til at træne vores nysgerrighed yderligere både til gavn for os privat og arbejdsmæssigt.

 

Vi sluttede aftenen af med hyggelig fællesspisning og networking.

Se de flotte billeder fra netværksmødet nedenfor. Billederne er taget af Fotografen – Michael Damsgaard 

[ngg_images source="galleries" container_ids="12" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="150" thumbnail_height="150" thumbnail_crop="1" images_per_page="24" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="1" slideshow_link_text="[Billeder]" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]