KEY Note Forår 2018

Brug HELE din fantastiske hjerne!

Torsdag d. 1. februar 2018  •  kl. 16.30 - 19.30  •  Innovatorium  •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning

Vi startede eftermiddagen med en faciliteret networking seance med netværksekspert netværks-ekspert Anette Spicker fra virksomheden SpickerSpicker. Her var der rig mulighed for at få udvidet sit erhvervsnetværk og få indblik i hvem flere af dagens deltagere er.
Bagefter fik vi besøg af trivselsekspert og erhvervspsykolog Helen Eriksen, som på autentisk og humoristisk vis åbnede låget op til vores hjerne og stiller skarpt på dens fortræffeligheder og enorme potentiale. Helen Eriksen præsenterede os for konkrete mentale og fysiske værktøjer som kunne fremme vores udvikling i retning af at bruge hele hjernen. Derudover fik vi bl.a. også indsigt i hvordan hjernen har direkte og indirekte indflydelse på vores trivsel.
Vi sluttede aftens på sædvanligvis med lækkert mad og hyggelig samvær og networking ved bordene

Se de flotte billeder fra netværksmødet nedenfor. Billederne er taget af Fotografen – Michael Damsgaard 

[ngg_images source="galleries" container_ids="11" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="150" thumbnail_height="150" thumbnail_crop="1" images_per_page="24" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="1" slideshow_link_text="[Billeder]" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]