KEY Starter Efterår 2016

Fremtidens Lederskab

Onsdag d. 7. december 2016  •  kl. 08.00 - 09.30  •  Innovatorium  •  Birk Centerpark 40 •  7400 Herning
”Generation alfa skal ledes på en helt anderledes måde. De gamle ledelsesværktøjer skal sparkes til hjørne og nye måder skal anvendes. Er du ikke klar til ”disruption” – altså at blive forstyrret – så ”dør” du!”

Sådan lød ordene da KEY Starter denne morgen satte fokus på en af de allerstørste opgaver, nemlig at gøre sig selv og sin organisation parat til rejsen ind i fremtiden. Vi fik fagligt input af den kompetente indlægsholder Karl Barslev - ejer af virksomheden KB Consult. Karl Barslev gav os indsigt i de kommende generationer ageren og hvilke ledelsesmæssige udfordringer, der var vigtige at tage stilling til. Hans råd til deltagerne var: ”Styrk din nysgerrighed og hav konstant fokus på udviklingen. Forandringerne kommer som haglbyger. Føler du, det er gået stærkt indtil nu, så glæd dig, vi har kun set toppen af isbjerget. Forandringstoget forandres til et højhastighedstog”.

Karl Barslev har igennem de sidste 30 år rådgivet og trænet mennesker på alle niveauer i erhvervslivet fra store til små virksomheder. Han har bl.a. været underviser på Erhvervsrådets lederudviklingsforløb ”Sporskifterne”.

Se billeder fra netværksmødet nedenfor. Billederne er taget af Fotografen – Michael Damsgaard

 

[ngg_images source="galleries" container_ids="6" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="150" thumbnail_height="150" thumbnail_crop="1" images_per_page="20" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="1" slideshow_link_text="[Billeder]" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]