KEY Visit Forår 2017

Vindmøllerne fra Brande

Tirsdag den 28. marts 2017 •  kl. 16.45 - 19.30  •  Siemens Wind Power A/S •  Borupvej 16  •  7330 Brande

Siemens Wind Power i Brande åbnede dørene for KEY Networking på forårets KEY Visit. Dette blev et spændende indblik i den internationale virksomhed.

Siemens udvikler, producerer og sælger vindmøller. De startede i tidernes morgen på danske fødder som Danregn og senere Bonus og er i dag en virksomhed med et kæmpe stort internationalt islæt. De store investeringer, som Siemens har foretaget, har resulteret i, at Siemens i dag er én af verdens førende producenter af vindmøller.

Siemens Wind Power A/S har i dag mere end 12.800 medarbejdere worldwide. Med opførelsen af et helt nyt Research & Development Center og Diagnostic Center i Brande, hvor alle møller overvåges 24/7, er forankringen i Brande blevet til et stort hovedsæde for udvikling af møller.

Gå-På-Mod og lyst til at have en sjov, anderledes og til tider hektisk hverdag sammen med ikke mindre end 72 forskellige nationaliteter driver værket - og der er p.t. en arbejdsstyrke på ca. 2800 medarbejdere i Brande.

Den spændende eftermiddag hos Siemens i Brande bød på en intro ved én af Siemens Wind Powers patentingeniører, Årets Inventor i 2015 – Per Egedal. Han gav os et spændende indblik i opbygningen af de enorme vindmøller og hvilke forhold der ved konstruktionen tages højde for. Herefter skulle alle i sikkerhedstøj med sikkerhedssko, veste, hjelm og briller hvorefter vi fik en stor rundvisning med utrolig mange interessante informationer af Xeins Laustén, der også afsluttede vores dag med et indblik i den spændende hverdag på Siemens.

Se billederne fra netværksmødet nedenfor.

[ngg_images source="galleries" container_ids="8" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="150" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="24" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="1" slideshow_link_text="[Billeder]" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]