KEY Visit Forår 2018

Det handler ikke kun om tæpper...det handler om at gøre det rigtige

Tirsdag den 10. april 2018  •  kl. 16.45 - 19.30  • egetæpper a/s  •  Industrivej Nord 25 •  7400 Herning

Denne forårsdag åbnede egetæpper a/s dørene op for KEY Networking. Vi fik et indblik i en lokale virksomhed, der bryster sig af at være Europas førende, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med miljøet i højsædet.

 

Vi hørte om en væsentlig del af egetæpper a/s, nemlig deres CSR-indsats – Corporate Social Responsibility. Det handler om miljøet og de fodaftryk, som efterlades til kommende generationer. Derfor er bæredygtighed ikke kun et modeord, som bruges i markedsføringen af virksomheden, men et ledelsesansvar, som tages seriøst og som udmøntes i forbedringsaktiviteter ifm. egetæpper a/s’ miljømæssige, sociale og økonomiske udfordringer.

 

Det handler om at have et ledelsesfokus, hvor man går skridtet videre og af egen kraft arbejder på at finde nye måder at skabe en mere bæredygtig produktion - gennem fokus på genanvendelse af materialer, renere produktionsprocesser og alternative energikilder.

Vi oplevede virksomheden helt tæt på under den spændende rundvisning i produktionen, hvor der også var tid til networking med de øvrige deltagere.