Program

2021

Fra stærk iværksættervirksomhed til solid vækstorganisation

IT-Relation: Fra stærk iværksættervirksomhed til solid vækstorganisation

Onsdag den 15. december kl. 08.00 – 10.00 •  IT RelationDalgas Pl. 7B, 1. Sal • 7400 Herning

Kom og hør den spændende iværksætterhistorie om IT-virksomheden IT Relation, som blev etableret tilbage i 2003 af Henrik Kastbjerg. Virksomheden arbejder med outsourcing af en bred pallette af IT-ydelser primært til kunder i SMB-segmentet og har stor fokus på, at virksomhedens unikke ”No Problem” kultur og tilgang gør en forskel hos kunderne, store som små. Dialog og samarbejde samt forståelse for og udvikling af kundernes forretning er noget, der vægtes meget højt. Internt hos IT Relation har uddannelse, netværk og medarbejdertrivsel særdeles stor betydning. Dagligt arbejder virksomheden på at udleve og udbrede kendskabet til de interne værdier, ligesom der eksternt også udføres en lang række marketing og employer branding aktiviteter. Sund og inspirerende kost i kantinerne + sociale aktiviteter initieret både af lokale personaleforeninger og IT Relation har også stort fokus. Siden juni 2018 har den tech-baserede kapitalfond Hg været en stærk forretningspartner for IT Relation. Samarbejdet bringer IT Relation i selskab med lignende andre europæiske virksomheder til stor inspiration for den daglige udvikling. I løbet af de seneste år har IT Relation netop markeret sig som frontløber inden for konsolidering af branchen, og i dag tæller IT Relation +700 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Filippinerne og Tjekkiet. Midt på året i 2021 lancerede virksomheden den nye brand identitet og gruppestruktur; itm8, som favner i alt 9 unikke og selvstændige selskaber, herunder også IT Relation. Selskaberne har hver deres selvstændige ledelse, men der er stor fokus på samarbejde på tværs samt udnyttelse af synergier, shared services mv. Tilmeld dig allerede i dag og senest den 10. december 2021. Ved spørgsmål til arrangementet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40. Tilmeld dig HER OBS: Dette besøg erstatter det annoncerede Joker-arrangement den 2. december. Du kan således se frem til et program for 2022, som er udvidet til 7 arrangementer.

Afholdt i 2021

Virtuelle møder med værdi – skab tillid og tryghed online

Virtuelle møder med værdi – skab tillid og tryghed online

Onsdag den 27. januar 2021 kl. 08.00 – 10.00

Vi befinder os i en ny hverdag, hvor vi samarbejder hver for sig. Presset af Covid19 er mange fysiske møder flyttet ind i et virtuelt univers. Vi har været hurtige til at finde praktiske og tekniske løsninger for det virtuelle møde, med overser ofte betydningen af de menneskelige faktorer for et værdiskabende møde. Tillid og tryghed er afgørende faktorer i videndeling og godt samarbejde. Dette forudsætter fornemmelsen af (en god) kontakt mellem mødedeltagerne. Men når vi flytter et møde til det virtuelle rum, ændres de kendte faktorer for kommunikation. Vores nonverbale sprog reduceres markant når vi ikke længere kan se hinanden som vi kender det fra det fysiske rum. Omvendt giver fraværet af non verbale signaler muligheder for en mere rationel beslutningstagning. Så hvad betyder det for relationer, tillid og kommunikationen når vi forlader det fysiske rum og i stedet mødes online? Hvordan holder mødeleder samarbejdet på rette spor når forskellige meninger kommer på tværs og hvis bølgerne går højt, når vi ikke længere kan se og aflæse hinanden som vi er vant til?

Få inspiration til, hvordan du skaber tillid og sikrer følgeskab i virtuelle møder og få 4 vitale opmærksomhedspunker ved effektive møder online. Vi kommer også omkring den praktiske forberedelse, gennemførelse og opfølgning af et virtuelt møde samt tips og tricks til at skabe tillid og tryghed.

Indlægsholder denne morgen er mediator Charlotte Bæk Risbjerg, RisbjergRelation. Charlotte har undervist, holdt møder og medieret virtuelt på tværs af landegrænser siden 2012.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 23. januar 2021. Ved spørgsmål til arrangementet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40. Tilmeld dig HER


Livet på den anden side af Corona

Livet på den anden side af Corona; Indlæg, netværk og tapas

Onsdag den 24. marts 2021 kl. 16.15 – 18.30. Foregår online

I løbet af bare eet år har vi fået et nyt sprog. Ord vi slet ikke kendte for et år siden, er føjet til vores ordforråd. Vi har også fået nye rutiner – nogle af dem er endda blevet til vaner. Håndtrykket er forsvundet, og vi bliver ikke længere forskrækkede over synet af mennesker med mundbind.

Og vi har lært noget. Vi har fået træning i zoom og teams og facetime. Værktøjer der allerede fandtes, men som nu er forudsætningen for at hverdagen fungerer. Vi har kigget i skuffen med kreative løsninger og nye ideer er kommet til. Nytænkning af virksomhedsdrift og nye måder at se mennesker på.

Men vi har også fået polariseringen helt op til overfladen. Dialogen i det offentlige rum er skærpet, og vi pakker os tættere sammen i egne osteklokker. Journalist og kommunikatør Anne Villemoes vil til dette arrangement fortælle om, hvordan hun ser verden efter corona; om det er et forbigående fænomen? Eller er der elementer af livet med corona, vi tager med os på den anden side? Har det ændret vores arbejdsliv, vores måde at omgås hinanden på, vores vaner - og os selv som mennesker? I løbet af arrangementet kommer vi ud i mindre break out rooms, hvor der lægges op til diskussion af dagens emne.  Og så skal vi også nyde en tapas sammen som afslutning på arrangementet – også i mindre online grupper. Tilmeld dig allerede i dag og senest den 17. marts 2021. Ved spørgsmål til arrangementet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40.

Tilmeld dig HER

Sig farvel til brokrøvene

Sig farvel til brokrøvene

Torsdag den 2. september 2021 kl. 16.15 – 19.30 •  Innovatorium •  Birk Centerpark 40 •  7400 Herning

Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til take-off, når stewardesse Connie Svendsen i fuld fart går i luften med sit foredrag om at gøre op med brokrøvene og sætte fokus på styrken i vores forskelligheder. Findes der brokrøve i din hverdag? Når Connie Svendsen går på arbejde i Thomas Cook Airlines, oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havets brusen eller synes der er for meget sand på stranden. Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend dig om. Måske er svaret lige bag dig. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen. Foredraget giver masser af stof til eftertanke og til gode snakke om, hvordan vi omgås hinanden – og så er det hele pakket ind i masser af sjove anekdoter, humor og en smittende livsglæde, der ikke er til at stå for. Helt konkret får du også inspiration til, hvordan du selv kan gøre en forskel – til gavn for dig selv, din familie og dine kolleger. Til arrangementet vil du også opleve faciliteret networking, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og komme tættere på de øvrige medlemmer i KEY Networking. Vi slutter aftenen med en hyggelig middag og hyggeligt samvær. Tilmeld dig allerede i dag og senest den 26. august 2021. Ved spørgsmål til netværksmødet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40. Husk at du til denne aften har mulighed at invitere en gæst med, som du mener kan have glæde af netværket. Prisen for dette er kr. 595,- ex moms pr. person. Tilmeld dig som medlem HER Tilmeld gæster HER

Virksomhedsbesøg hos HB Trapper

Virksomhedsbesøg hos HB Trapper A/S

Tirsdag den 12. oktober kl. kl. 16.45 – 19.00 •  HB Trapper A/S • Enggårdvej 15 •  7400 Herning

Denne eftermiddag skal vi besøge HB Trapper A/S, som er en af Danmarks førende producenter af trapper, altaner, gelændere og stålkonstruktioner. Siden starten af 1971 har HB Trapper haft fokus på at levere høj kvalitet og innovative løsninger. Selvom der er sket meget siden starten af 70’erne, har HB Trapper formået at fastholde sin position som en innovativ smedevirksomhed, der ikke er bange for at gå nye veje og udfordre sig selv mht. materialer og produktionsmetoder. Det har ført til samarbejde bredt i byggebranchen og specielt med Bjarke Ingels Group, hvis projekter de har været leverandør på mange gange. Det var da også HB Trapper og Bjarke Ingels Group, som i 2019 løb med Herning Kommunes Bygningspræmieringspris for et gennemført og innovativt byggeri. Igangværende større projekter er ”A Place To Esbjerg”, Kaktusbyggeriet i København og Marsk Watch Tower i Skærbæk. Adm. direktør Karsten Vang tager imod og fortæller om virksomheden og om deres bud på, hvordan virksomheden skal drives fremadrettet for at kunne gøre en forskel. Derudover får vi også en rundvisning på virksomheden. Tilmeld dig allerede i dag og senest den 6. oktober 2021. Ved spørgsmål til arrangementet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40. Tilmeld dig her