Styrk din motivation til forandringer og få mere energi

February 3, 2016 admin No comments exist

Mandag den 29. februar 2016, kl. 16.30 – 19.30 i Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning

Er dét at forandre sig ikke bare et spørgsmål om at ville det nok? De fleste tror, at de mangler viljestyrken, eller at det er svært at komme i gang. Men er det i virkeligheden strategien der er forkert, så man netop driver rovdrift på sin viljestyrke?

På årets første KEY Note kan du opleve den humoristiske og ærlige træner Jacob Søndergaard. Jacob har med sin stærke akademiske baggrund i humanfysiologi været coach for eliteidrætsfolk, erhvervsledere og toppolitikere og senest i det populære tv-program ”Rigtige Mænd” på DR1. Denne aften vil Jacob være DIN personlige coach og føre dig gennem en interessant rejse i motivationspsykologien samt redegøre for de største myter inden for forandring.

På netværksmødet får du bl.a. få svar på:

Hvorfor er det svært at skabe forandring og sundere levevaner?

Hvilken indflydelse har dine relationer og din arbejdsplads på, hvor sundt du kan håndtere at leve?

Hvor lidt skal til for at få skabt momentum?

Du vil lære om de 3 store S’er: Søvn – Smerte – Sult, der er grundlæggende mekanismer, som er styrende for al din handlekraft. Har du ikke kontrol over disse, vil al forandring være sværere end nødvendigt.

Foredraget er involverende så du på egen krop mærker, hvor let det kan være, at gøre en mærkbar forskel for dig selv og din krop. Undervejs giver Jacob simple strategier til, hvordan du får lettere ved at skabe momentum, så forandring bliver en leg. Især i en travl hverdag, med familie, arbejde og venner. Glæd dig til et forrygende netværksmøde hvor motivation og energi vil fylde rummet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *